A Valóra válás nyugalma karkötő 2

Csodaszép smaragd- hegyikristály karkötők készültek, összesen 4 db, az elején egy szép nagy darab smaragddal. Külön – külön teszem fel őket, mert az elején lévő smaragd darabok olyan egyediek, így lehetőség lesz választani 🙂

Energiájuk megerősíti a viselőjében azt az érzést, hogy bármi is történik épp a világban, vagy a világomban, tudom és érzem, hogy minden rendben van – rendben lesz 🙂 Azt a nyugalmat szilárdítja meg, hogy a legnagyobb zűrzavar közepén is meg tudom tartani a pozitív valóra válás nyugalmát és erejét 🙂

A második karkötő elején is egy gyönyörű sötét színű smaragd található, viszont terebélyesebb, laposabb, mint az első ékszernél. Gumis fűzőszálra van fűzve, teljes hossza 18.5 cm. 1 cm hosszú fazettált rizsszem formájú hegyikristályok alkotják még a karkötőt, közöttük apró 3 mm-es gyönyörű sötét smaragdokkal.

A smaragd a folyamatok elindításának és a végtelen türelemnek a köve. Megerősíti az életkedvet, nagy az integritása. A sikeres szerelem köveként is ismert: családi boldogságot és lojalitást hoz. Erősíti az összhangot, a feltétel nélküli szeretet, a párkapcsolatot és a barátságot. A smaragd egyensúlyban tartja a párkapcsolatot.

Megsemmisíti a negativitást, és pozitív cselekedeteket hoz. Felerősíti az extraszensz képességet, megnyitja a tisztánlátást, és a szellemi síkról a bölcsesség összegyűjtésére ösztönöz.

A smaragd megerősíti az egyéniséget, hogy felülkerekedjen az életben a balszerencsés helyzeteken. Fokozza azt a képességünket, hogy a legteljesebb mértékben élvezni tudjuk az életet.

A smaragd fokozza a szellemi tisztaságot, erősíti az emlékezetet és ösztönzi a mély belső tudást, valamint kiszélesíti a látásmódot. Ez a bölcs kő erősíti a felfogást és az igazságot, megkönnyíti a meggyőző kifejezésmódot. Segíti felszínre hozni azt, amit tudat alatt tudunk.

(Judy Hall Kristálybiblia)

11,000 Ft

További termékeim

“Babaváró” karkötő akvamarinnal
12,800 Ft
“Babaváró” karkötő egy angyallal
7,700 Ft
“Babaváró” karkötő két angyallal
7,700 Ft
“Babaváró” karkötő – angelittel és rózsakvarccal
8,800 Ft
“Babaváró” karkötő – angelittel
8,400 Ft
“Babaváró” karkötő
8,400 Ft
Plejádi energiában készült karkötő szodalittal
5,500 Ft
Plejádi energiában készült karkötő akvamarinnal 4
8,500 Ft