Aventurin nyers ásvány tömb 109 g

Gyönyörű nyers aventurin tömbök érkeztek. Remekül lehet velük lakást energetizálni. Helyezd a lakás egy látható pontjára, asztalodra vagy az éjjeli szekrényre.

Az aventurin az életben való boldogulás nagyon pozitív köve. Szoros kapcsolatban áll a tündérvilággal; és arra használják, hogy kristályrácsot hoznak létre a kertek vagy házak körül a geopatikus stressz ellen. Feszültségmentesíti és kedvezőre fordítja a negatív helyzeteket.

Az aventurin megerősíti a vezetői képességeket és a döntéshozatalt. Erősíti a könyörületet, valamint az empátiát. Visszavisz bennünket a múltba, hogy megtaláljuk a rendellenességek okait. Összekapcsolja egymással a szellemi és az érzelmi testet. Az aventurin csillapítja a haragot–ingerültséget. Elősegíti a fájó érzelmek gyógyulását, képessé tesz arra, hogy a szív parancsa szerint éljünk.

Az aventurin fokozza a teljes harmónia érzését. A születéstől hétéves korig szabályozza a fejlődést. Egyensúlyba hozza a férfi– és nő energiát, és elősegíti a szív regenerációját. Spirituális: védi a szív csakrát, valamint a szív energiáját az asztrális vámpírok ellen.

(Forrás: Judy Hall Kristálybiblia)

4,500 Ft

További termékeim

“Babaváró” karkötő akvamarinnal
12,800 Ft
“Babaváró” karkötő egy angyallal
7,700 Ft
“Babaváró” karkötő két angyallal
7,700 Ft
“Babaváró” karkötő – angelittel és rózsakvarccal
8,800 Ft
“Babaváró” karkötő – angelittel
8,400 Ft
“Babaváró” karkötő
8,400 Ft
Plejádi energiában készült karkötő tanzanittal
9,800 Ft
Plejádi energiában készült karkötő szodalittal
5,500 Ft