“Babaváró” karkötő – angelittel

Babavárást és babák ‘lekötését’ támogató karkötőket készítettem 🙂 Ezek az ékszerek segítik a gondtalan babavárás folyamatát is, hogy az energetikai rendszer összehangolódjon anya és baba között 🙂

A belefűzött ásványok, a számok ismétlődése és az energiájuk is segítik azt a rezgést kialakítani, amibe könnyebben megérkeznek a babák. A most születő babák egész más rezgéssel jönnek le, amire az anyának (és apának) is ‘készen kell állni’. Energetikailag isAbban a rezgésbe tudnak könnyedén lekötődni az új lelkek, amihez tudnak kapcsolódni, ehhez a leendő anya is hangolhatja magát pl ásványok segítségével.

A következő ilyen energiában készült ékszer angelittel és hegyikristállyal készült, két nagyobb angyalkával. Gumis fűzőszálra van fűzve, teljes hossza 18 cm. Az angelit szemek mérete 6 mm, köztük található néhány 6 mm-es fazettált hegyikristály, az angyalkák teste egy-egy nagyobb méretű roppantott hegyikristályból állnal, fejük 6mm-es angelit 🙂

Az angelit lágy angyali rezgéseivel hangolja a leendő anyát, a 4-es szám ismétlődése pedig szintén a új lelkek lejövetelét segíti. A rózsakvarc a szeretet erejével hangol, a hegyikristályok pedig fokozzák a hatását. Várandósság alatt kevés ásvány az, amit igazán “jól esik hordani”, azonban a hegyikristály, a rózsakvarc és az angelit kellemes rezgésű ásványok még várandósság ideje alatt is.

Az ásványoknak bizonyított jótékony hatásaik vannak, azonban ez nem helyettesíti az orvosi ellátást ha arra szükség van.

 

 

8,400 Ft

További termékeim

“Babaváró” karkötő akvamarinnal
12,800 Ft
“Babaváró” karkötő egy angyallal
7,700 Ft
“Babaváró” karkötő két angyallal
7,700 Ft
“Babaváró” karkötő – angelittel és rózsakvarccal
8,800 Ft
“Babaváró” karkötő – angelittel
8,400 Ft
“Babaváró” karkötő
8,400 Ft
Plejádi energiában készült karkötő szodalittal
5,500 Ft
Plejádi energiában készült karkötő akvamarinnal 4
8,500 Ft