Egyiptomi Életek nyakék

Ez a különleges nyakék az egyiptomi életek rezgésével született. Ha valakinek vannak Egyiptomhoz fűződő emlékei, érzései, biztos megérinti a szívét ez az ékszer. Nyers hasáb formájú zöld kianit és 6 mm-es csiszolt szemű króm-diopszid párosából készült ez a karkötő, sodronyra van fűzve, teljes hossza 46 cm, plusz a lánchosszabbítóval még 9 cm-rel meghosszabbítható.

A króm-diopszid az intenzív energiaátadás köve. Élénkíti a csakrákat és a fizikai testet és gyógyítja az elme és a psziché rendellenességeit. Tisztító kő, mélységes békét és nyugalmat ad, egyensúlyba hozza és gyógyítja a finomtesteket és a lelket. A zöld diopszidot, amiről azt tartják, az Élet fájáról hullott le, egykor a halottak mellé temették, így biztosítva újjászületésüket.

A kianit kiváló ráhangolódáshoz és meditációhoz. Nyugtat, valamint hatékony közvetítője és felerősítője a magas rezgésű energiának. Ezzel a képességével a kauzális szintre hangolódik rá, és segít abban, hogy a spirituális energia gondolatokban öltsön testet. Ez a kő lélekkísérőkkel áll kapcsolatban, és könyörületet nevel belénk. Földeli a spirituális rezgéseket, spirituális integritást és érettséget ad. Megkönnyíti az álmok visszaidézését és gyógyító álmokat hoz. Segíti a halálon keresztüli átalakulást.
A kianit azonnal összehangolja a csakrákat és a finomtesteket, kitisztítja az energiavonalakat és a meridiánokat. Visszaadja a csít a fizikai testnek és szerveinknek. A gyógyításban (megtisztulás és átalakulás után) stabilizálja a biomágneses mezőt.
Mivel a kianit nem tarja meg a negativitást, sosem kell megtisztítani.
(Forrás: Judy Hall Kristálybiblia és saját tapasztalat)

 

Egy karkötő is született ebben az energiában, őt ITT találod

 

Akár magadnak, akár ajándéknak is kiváló választás, gyógyítja az egyiptomi életek emlékeit és előhozza a mélyen elrejtett tudást, ami ősidők óta benned él. Megtisztítva és Szívfény energiával feltöltve kapod.

44,400 Ft

1 készleten

További termékeim

Howlit marokkő nagy
1,200 Ft
Shungit kicsi marokkő
1,000 Ft
Narancskalcit nyers ásvány
1,000 Ft
Gazdagság Ereje karkötő – citrinekkel
11,800 Ft
Földelés nyakék
12,800 Ft
Aventurin nyers ásvány tömb 109 g
4,500 Ft
Szodalit nyers ásvány tömb 4
5,500 Ft
Szodalit nyers ásvány tömb 3
5,500 Ft