Harmadikszem csakra karkötő – tanzanittal

Egyedi karkötő, magas rezgésű kristályokból. Csodaszép extra minőségő 6 mm-es tanzanit és ametisztek alkotják ezt az ékszert, a harmadikszem csakra szimbólumával. Gumis fűzőszálra van fűzve, teljes hossza 18 cm.

Erősíti a harmadikszemes látást, erősíti a vizualizációt és hangolja a harmadikszem csakrát.

A tanzanit az ibolyaszínű lángnak köszönhetően az átalakulás köve, rendkívül magas rezgéssel bír és az angyali birodalmakhoz, a szellemi vezetőkhöz, a Mestertanítókhoz és a Krisztus-tudathoz kapcsolódik. Segít könnyedén megváltozott tudatállapotba kerülni és tudatosan az örök pillanatban élni. Spirituálisan: ez a kő elősegíti a belső és a külső utazást, a metafizikai képességeket és a mélységes meditációt. A tanzanit megnyitja a finomabb csakrákat a biomágneses köpenyen és összekapcsolódik a lélekcsillaggal, hogy elérhessük a spirituális fejlődés következő szintjét és rögzíthessük a fizikai síkon. Ez a kő összekapcsolódik az Akasa Krónikával és elősegíti a többdimenziós sejtgyógyítást és a karmikus gyógyítást is, így a lélek felkészülhet a felemelkedésre.

Pszichológiailag: a tanzanit segít meggyőződnünk valódi hivatásunkról és jótékonyan hat a túlhajszolt emberekre, kiegyensúlyozza az energiaingadozásokat és segít, hogy magunkra is szánjunk időt.

Érzelmileg: ez a kő orvosolja a depressziót és a szorongást, helyettük bizalommal és nyugalommal áraszt el. Ez a tökéletes kő a fej- szív dilemma megoldásához és megmutatja hogyan éljünk együtt érző szívvel és megvilágosodott elmével.

A tanzanitból készült ékszert viseljük körültekintően, mivel – ha érzékenyek vagyunk – túlságosan erősen ingerelhet. Ha kezelhetetlen pszichikai élményeket vagy nemkívánatos telepatikus üzenetek miatt mentális túlterheltséget okoz, vegyük le és viseljünk helyette megfelelően védelmező hatású követ, mint amilyen a hematit, a sávos achát, vagy a füstkvarc.

Az ametiszt rendkívül hatékony és védelmező kő, magas spirituális rezgéssel. Véd az asztrális támadás ellen, és az energiát szeretetté alakítja. Természetes nyugtató, blokkolja a geopatikus stresszt és a negatív környezeti energiákat. Nyugalma erősíti a magasabb rendű tudatállapotot és a meditációt. Erős tisztító és gyógyító képességei vannak, fokozza a spirituális tudatot. Hagyományosan részegség megelőzésére viselték; minden területen a megfontoltságot támogatja. Megszünteti a függőséget és mindenféle blokkot. Magas szinten ez a kristály utat nyit egy másik valóságba.
Az ametisz rendkívül jót tesz az agynak; attól függően, hogy mire van szüksége, nyugtatja vagy serkenti. Meditáció közben a gondolatokat távol tartja a mindennapok történéseitől, nyugtatja a vívódót, s ezzel elmélyültebb megértés tesz lehetővé. Szellemileg segíti, hogy kevésbé szétszórtak legyünk, jobban tudunk összpontosítani és tisztában legyünk képességeinkkel. Támogatja az új ötletekkel valóazonosulást, összekapcsolja az okot és az okozatot.
Ez a kő megkönnyíti a döntéshozatalt, egyformán biztosít józan észt és spirituális megérzéseket, valamint segíti a döntések és a megérzések gyakorlati alkalmazását. Szellemileg megnyugtat és szintetizál, segíti az ingerület átvitelt az agyban. Megszünteti az egy hiperaktivitása okozta álmatlanságot, és véd az ismétlődő rémálmok ellen. Fokozza az emlékezőtehetséget, fejleszti az elkötelezettséget; és támogat abban, hogy megvalósítható célokat tűzzünk magunk elé. Elősegíti, hogy emlékezzünk az álmainkra és megértsük azokat, erősíti bennünk a vizualizáció képességét.
Az ametiszt egyensúlyt teremt mindenben, fejleszti az érzelmi kiegyensúlyozottságot. Elűzi a haragot, a dühöt, a félelmet és az aggódást. Enyhíti a szomorúságot és a bánatot, támogatást nyújt az olyan helyzetekben, amelyekben vesztesnek érezzük magunkat.
Az egyik legspirituálisabb kő; erősíti az isteni szeretetet, megmutatja a maga valójában; fejleszti az önzetlenséget és a spirituális bölcsességet. Működésbe hozza a megérzést, és hangsúlyozza a médium képességeket. Kitűnően lehet vele meditálni és kristályból jósolni, míg a harmadik szemre helyezve serkenti annak működését. Ha ametiszttel alszunk, lehetővé teszi a testen kívüli élmények megélését, és intuitív álmokat hoz. Az “alacsonyabb” energiákat a spirituális és az éteri világ magasabb rezgéseire alakítja át.
(Judy Hall Kristálybiblia)

11,000 Ft

1 készleten

További termékeim

Howlit marokkő nagy
1,200 Ft
Shungit kicsi marokkő
1,000 Ft
Narancskalcit nyers ásvány
1,000 Ft
Gazdagság Ereje karkötő – citrinekkel
11,800 Ft
Földelés nyakék
12,800 Ft
Aventurin nyers ásvány tömb 109 g
4,500 Ft
Szodalit nyers ásvány tömb 4
5,500 Ft
Szodalit nyers ásvány tömb 3
5,500 Ft