Tudatosság medál – tanzanittal

Gyönyörű 6 mm-es tanzanit, nyers hasáb akvamarin és pici hegyikristályok alkotják ezt a medált. A medál teljes hossza medáltartóval együtt 4.5 cm. A medáltartónak köszönhetően a medál bármilyen láncra tehető.

A tanzanit az ibolyaszínű lángnak köszönhetően az átalakulás köve, rendkívül magas rezgéssel bír és az angyali birodalmakhoz, a szellemi vezetőkhöz, a Mestertanítókhoz és a Krisztus-tudathoz kapcsolódik. Segít könnyedén megváltozott tudatállapotba kerülni és tudatosan az örök pillanatban élni. Spirituálisan: ez a kő elősegíti a belső és a külső utazást, a metafizikai képességeket és a mélységes meditációt. A tanzanit megnyitja a finomabb csakrákat a biomágneses köpenyen és összekapcsolódik a lélekcsillaggal, hogy elérhessük a spirituális fejlődés következő szintjét és rögzíthessük a fizikai síkon. Ez a kő összekapcsolódik az Akasa Krónikával és elősegíti a többdimenziós sejtgyógyítást és a karmikus gyógyítást is, így a lélek felkészülhet a felemelkedésre.

Pszichológiailag: a tanzanit segít meggyőződnünk valódi hivatásunkról és jótékonyan hat a túlhajszolt emberekre, kiegyensúlyozza az energiaingadozásokat és segít, hogy magunkra is szánjunk időt.

Érzelmileg: ez a kő orvosolja a depressziót és a szorongást, helyettük bizalommal és nyugalommal áraszt el. Ez a tökéletes kő a fej- szív dilemma megoldásához és megmutatja hogyan éljünk együtt érző szívvel és megvilágosodott elmével.

Az akvamarin a bátorság köve. Nyugtató energiái csökkentik a stresszt, és lecsillapítják az elmét. Harmóniát teremt a környezetében, véd a szennyező anyagok ellen. Az ősi időkben azt tartották róla, hogy szembeszáll a sötétség erőivel, és elnyeri a fénylelkek pártfogását. A hajósok talizmánként hordták magukkal vízbe fulladás ellen.

Pszichológiailag: az akvamarin elsősorban az érzékeny emberek kristálya. Erejével felébreszti másokban a toleranciát. Legyőzi az előítéletet, támogatást nyújt bárkinek, akit nyomaszt a felelősség; viszont segít abban, hogy felelősséget vállaljunk önmagunkért. A személyiséget becsületessé, kitartóvá és dinamikussá teszi. Szétzúzza a régi, önromboló programokat.
Az akvamarin megnyugtatja az elmét. Megszünteti az agyat elérő információkat, fejleszti a felfogóképességet, élesíti az elmét és elosztja a fejetlenséget. Megvan az a képessége, hogy segíti lezárni a befejezetlen üzleti ügyeket. Bármiről legyen is szó, minden szinten megkönnyíti a lezárást–befejezést. A kommunikációt megnehezítő blokkokat oldja, fejleszti az önkifejezést. Segítségünkre van a mögöttes érzelmi állapotok megértésében és az érzelmeink kifejezésében. Enyhíti a félelmeket, fokozza az érzékenységet.
Spirituálisan: az akvamarin élesebbé teszi a megérzést. Csodálatos kő a meditáláshoz: magasabb rendű tudatállapotok és a spirituális tudat elérését teszi lehetővé, valamint emberbaráti szolgálatra bátorít.
Védi az aurát és összehangolja a csakrákat, megtisztítja a torokcsakrát, és magasabb rendű dimenziókból hoz üzenetet. Ugyancsak összehangolja a fizikai és a spirituális testet.
(Judy Hall Kristálybiblia)

3,900 Ft

1 készleten

További termékeim

Howlit marokkő nagy
1,200 Ft
Shungit kicsi marokkő
1,000 Ft
Narancskalcit nyers ásvány
1,000 Ft
Gazdagság Ereje karkötő – citrinekkel
11,800 Ft
Földelés nyakék
12,800 Ft
Aventurin nyers ásvány tömb 109 g
4,500 Ft
Szodalit nyers ásvány tömb 4
5,500 Ft
Szodalit nyers ásvány tömb 3
5,500 Ft