Króm-diopszid

A króm-diopszid az intenzív energiaátadás köve. Élénkíti a csakrákat és a fizikai testet és gyógyítja az elme és a psziché rendellenességeit. Tisztító kő, mélységes békét és nyugalmat ad, egyensúlyba hozza és gyógyítja a finomtesteket és a lelket. A zöld diopszidot, amiről azt tartják, az Élet fájáról hullott le, egykor a halottak mellé temették, így biztosítva újjászületésüket. Szívünket elvezeti Földanya szívéhez és megtanít, hogyan vigyázzunk a bolygóra és mindenre, ami rajta él. Segít felidéznünk a rég elfeledett tudást és újra összeköt a növények és az állatok világának gyógyító energiáival.

Gyógyhatása: A króm-diopszidról úgy tartják, enyhíti a testi gyengeséget és az izomgörcsöt a megerőltető fizikai tevékenységek során. A króm nyomelem támogatja a glükóz megfelelő felszívódását és a zsírok és fehérjék lebontását. A kő segíthet fenntartani a megfelelő vércukorszintet.

Alkalmazása: alkossunk vele kristályrácsot, vagy tegyük a megfelelő helyre. A homlokra helyezve édes álmokat hoz, a hasnyálmirigy fölé téve serkenti az inzulin felhasználását. Hintsük be az aurát drágakő- esszenciával.

(Forrás: Judy Hall Kristálybiblia)