Saját ékszered

Ha szeretnél személyre szabott, kifejezetten rád hangolt ékszert hordani, elkészítem Neked a Saját Ékszeredet/ Ékszereidet.

Ez többféle módon történhet:

  • Vagy van egy elképzelésed, hogy milyen ékszert szeretnél, de nem találod a webshopban.
  • Vagy van(nak) olyan ásvány(ok), amelyeket szeretnél egy ékszerben hordani.
  • Vagy van(nak) bizonyos fizikai, vagy lelki problémá(i)d, amelyeknek a megoldásában szeretnél támogatást kapni. Mivel az ásványoknak rendkívül jó a gyógyító hatásuk, ezért remek kiegészítői tudnak lenni bármilyen terápiának és lelki folyamatnak.
  • Vagy semmilyen elképzelésed nincs, viszont szeretnéd a Saját Ékszeredet hordani. Ezáltal a saját energiádat erősíted, elő tudod hozni magadból a legjobb érzéseidet, tulajdonságaidat és Önmagadhoz a legjobb módon kapcsolódhatsz.

Bármelyiket is választod, az egyedi ékszered csak a tiéd lesz, téged fog a legjobban támogatni. Készítés során rád hangolódom, így tudom elérni, hogy a számodra legmegfelelőbb ékszer készülhessen.

Az ékszer lehet karkötő, nyaklánc, fülbevaló, de akár kulcstartó vagy autós talizmán is, ahogy szeretnéd, valamint lehet szetteben is kérni, vagy csak egy fajta ékszert.

A Saját Ékszered ára a benne lévő ásványok árától függően és a termék fajtájától is változik. A megrendelésnél fogok tudni màr kalkulálni egy nagyjábóli árat.

Bármelyiket is választod, az elkészült ékszer a Te egyedi, saját rezgésedet fogja tükrözni, téged fog erősíteni, magasabb rezgésre hangolni 🙂

Saját ékszerem megrendelése