Riolit

Jellegzetességei:a riolit életre kelti a lélek lehetőségeit és kreativitását. Minden kényszer nélkül előmozdítja a változást; segít beteljesíteni azt, amit kerestünk; és megkönnyíti a lelki szintről eredő megértést. Elérhetővé teszi a karmikus bölcsességet. Erősíti a test, a lelket és a szellemet. Végül hasznos, amikor az énünket teljes egészében szeretnénk felfedezni. Mély meditációs állapotot tesz lehetővé, s ezzel külső és belső asztrális utazásokat. Hatékony segítség az előző életek gyógyításában, feldolgozza a múltat és egyesíti a jelennel. Döntésre viszi a dolgokat, bármi okozza is a nehézségeket és aktívan támogatja az előrehaladást. Kitűnő a hatása abban is, hogy mindig a jelenhez kötődjünk, s ne a múltra emlékezzünk vissza.

Pszichológiailag: a riolit erősíti az önbizalmat és az önértékelést. Önbecsülésre és az igazi énünk elfogadására nevel.

Mentálisan: erőt ad ahhoz, hogy lelki nyugalommal nézzünk szembe az élet kihívásaival, valamint tudatosítja bennünk az állhatatosságunkat.

Érzelmileg: a riolitnak kiegyensúlyozó a hatása, és a megfelelő helyeken elősegíti az érzelmi oldást.

Gyógyhatása: a riolit erősíti a szervezet természetes ellenállását. Jótékonyan hat az erekre, a kiütésekre, a bőrbetegségekre és a fertőzésekre; javítja a B–vitamin felszívódását. Eloszlatja a veseköveket és a megkeményedett szövetet. Elixírként erősíti és javítja az izomtónust.

Forrás: Judy Hall Kristálybiblia