Sztromatolit

A megkövesedett algából, vagyis az egyik legelső létformából keletkezett sztromatolitról úgy tartják, ez a kő hozta létre az oxigént a bolygónkon. A kő örökkévaló tudást hordoz. Segít olvasnunk az előző életeinkre vonatkozó Akasa Krónikában, mégis a jövőbe tekint. Kiválóan támogat a fejlődést hozó változások idején, mivel maga is több millió évnyi káoszt, katasztrófát és átalakulást vészelt át.

A sztromatolit hasznos társunk a tapasztalataink feldolgozásában és a tudás leszűrésében. Rugalmassággal és az elengedés” képességével ajándékoz meg, valamint a lehetőséggel, hogy kilépjünk a vitás helyzetekből, miközben megtartjuk a saját nézőpontunkat és teljesítjük személyes és földi céljainkat. Különösen hatékonyan segít abban, hogyan tanuljunk a múltbéli tapasztalatokból és segít kiállnunk magunkért, kizárólag a lelkünk parancsa szerint cselekedve. Ha e kővel meditálunk, akkor kapuként működik a Föld távoli múltja felé, mélyen betekint a történelmébe, fejlődésébe és féltve őrzött titkaiba. Ha olyan mentális programok vésődtek belénk, amelyek már érvényüket vesztették, vagy amelyek a mások terveinek követésére sarkallnak, a sztromatolit segít elengedni őket. Enyhíti az érzelmi stresszt, megnyugtat és a magányos szívet a barátság érzésével ajándékozza meg.

A sztromatolit az agytörzs legöregebb területére és a szervezet automatikus folyamataira rezonál. Ha a koponya tövénél található mélyedésbe helyezzük, feloldja a mélyen belénk vésődött blokkokat, mintákat és programokat és új minták elfogadására ösztönöz, amihez rugalmasságot kölcsönöz elménknek. Segíti a meridiánokra épülő ütögető terápiákat, mint az EFT, serkenti az agyműködést és a neurotranszmitterek működését. Elősegíti a sejtszintű gyógyulást, megerősíti a test szerkezetét. Tartsuk a kezünkben a követ, hogy elősegítse a súlyos betegségekből vagy pszichoszomatikus rendellenességekből való felépülést. A sztromatolit serkenti a folyadék mozgását a testben és az agyban, megfelelően szabályozza az áramlást és mint minden kövület, támogatja a csontozatot és az agyféltekéket. Serkenti a méreganyagok kiválasztását a vesén és a vérbő szerveken keresztül. A környezet tekintetében a sztromatolit segíti a Föld megtisztítását és a földgyógyítást. Rendezzük kristályrácsba, hogy helyrehozzuk és aktiváljuk a Föld meridiánjait és dalvonalait és növeljük a Föld és a fizikai test termékenységét. Ez a kő támogatja a növények fotoszintézisét és az oxigénkibocsátásukat.

Gyógyhatása: a sztromatolitról úgy tartják, jótékonyan hat a csecsemőmirigyre és a torokra és hagyományosan a kéz és láb erősítésére használják. Jó hatással lehet a Parkinson-kórra és az agytörzs problémáira. Energetikai szinten megerősíti a csontokat és a fogakat, valamint támogatja a vesét és a hólyagot.

Alkalmazása: Alkossunk vele kristályrácsot, tegyük a megfelelő helyre, vagy hintsük be az aurát, de különösen a fej hátulsó részét és a lábfejet drágakő- esszenciával.”

(Forrás: Judy Hall Kristálybiblia)