Szuper hetes

Szent hetesként, vagy melódiakőként is ismert. A szuper hetes ötvözi az ametiszt spirituális és védelmező tulajdonságait, a füstkvarc tisztító és földelő képességeit, valamint a rutilos kvarc, a goethit, a lepidokrokit és a kakoxén energiaserkentő vonásait. A szuper hetesnek már a legkisebb darabkája is hordozza az egész kő rezgését, akár jelen van benne valamennyi ásvány, akár nincs és emlékeztet arra, hogy a Föld és a csillagok gyermekei vagyunk.

Spirituálisan: ez a magas rezgésű kő valóságos spirituális, amely páratlan tisztánlátást hordoz. Azt tartják róla, hogy megváltoztatja a bolygó és minden rajta élő rezgésszintjét és elhozza a Vízöntő korát. A szuper hetes ásványok közül több hordoz az útmutatás és az inspiráció legmagasabb forrásához kötődő belső ént, így nem kell máshová fordulnunk útmutatásért. Ezzel a kővel meditálni mennyei élmény és ez a kristály azért is hasznos, mert képes virág – vagy drágakő esszenciát hordozni távgyógyítás érdekében. Támogatja és erősíti a közelében lévő kristályok rezgését. Aktiválja a csakrákat és a finomtesteket, összehangolja őket a legmagasabb spirituális rezgésekkel, emellett működésbe hozza a spirituális képességeket, valamint erősíti minden metafizikai munka hatását. Gyógyítja a fizikai, a szellemi és a spirituális rendellenességeket és újra megindítja a lélek kommunikációját az isteni valóval, így emlékeztet arra, hogy mi magunk is részei vagyunk az egésznek, ami sokkal több, mint pusztán az emberi lények testvérisége.

Érzelmileg: megnyugtató és gondoskodó kristály. Környezetileg: találkozhatunk apró szuper hetes csúcsokkal, amelyek rendkívül hatékonyak a bolygó kristályrácsának gyógyításában, emellett ez a kő elősegíti az öngyógyítást, illetve azt, hogy megnyíljunk új spirituális valóságok iránt. Különösen hatásos kristályrácsban, mivel csúcsai kivonják a pangó energiát a testből, illetve eltávolítják a zavart Föld – vagy közösségi energiapontokat. Kiváltképp hasznos ott, ahol a teret áthatja a terrortevékenységtől, vagy a faji zavargásoktól való félelem, mivel békével, a közösség biztonságosságának és az összekapcsolódás érzésével ajándékoznak meg.

Gyógyhatása: rendkívül hasznos, mivel kiegyensúlyozza a testet, serkenti a természetes gyógyító rendszerét, gyógyítja a sejtmemóriát. Támogatja az immunrendszert, a bőrt és a csontokat.

Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia