Arany Rezgés nyakék angyal medállal

Arany rezgés a 2024-es év energiája ebben az energiában készült az Arany rezgés ékszerek család.
2024-ben még intenzívebben elkezd lekötődni az arany️ rezgés, ezt fogjuk érezni a bőrünkön, az életünkben, a világunkban.
– Az arany rezgés a bőség rezgése, a VAN rezgése, amikor mindenből van elég bőségesen.
– Az arany rezgés az öröm rezgése, amikor örömmel létezem, az örömért létezem.
Ezek az ékszerek segítik rögzíteni ezt az energiát a világodban, az életedben, az energia rendszeredben. Ilyen energiában fűződtek meg az év legújjabb Varázsékszerei.
Arany aurakvarcból készültek, némelyikbe került hegyikristály és szépséges mikrostrassz köztesek is, amit még eddig nem használtam. Csillogóak, szépségesek és még jobban felerősítik az arany rezgését az ékszereknek.
Őket már az új módszeremmel ‘ébresztem’ és kódolom, ami igazán izgalmassá teszi az egészet. Felébresztem bennük az ő saját energiájukat, így még személyesebben szólítja majd meg a leendő gazdájukat az ékszer.
A képen latható nyakék 6 mm-es arany aurakvarcokból és hegyikristályokból áll, a medálja egy szépséges arany aura angyal. A nyakék sodronyra van fűzve, teljes hossza 47 cm, ami további 6 cm-rel bővíthető lánchosszabbítóval. A medáltartó és a delfinkapocs is nemesacélból készült, ami nem okoz allergiát.

25,800 Ft

8 készleten

További termékeim

Howlit marokkő nagy
1,200 Ft
Shungit kicsi marokkő
1,000 Ft
Narancskalcit nyers ásvány
1,000 Ft
Gazdagság Ereje karkötő – citrinekkel
11,800 Ft
Földelés nyakék
12,800 Ft
Aventurin nyers ásvány tömb 109 g
4,500 Ft
Szodalit nyers ásvány tömb 4
5,500 Ft
Szodalit nyers ásvány tömb 3
5,500 Ft