Drágakő Angyal medál – Tanzanit

Drágakő angyalka medál, alja hegyikristály, feje csodaszép tanzanit, glóriája hegyikristály. Fém medáltartón, teljes hossza 4.5 cm medáltartóval együtt. A medáltartónak köszönhetően bármilyen láncra rátehető.

Ha szeretnél drágakövet hordani, egy ilyen kis szépség kitűnő választás 🙂

A tanzanit az ibolyaszínű lángnak köszönhetően az átalakulás köve, rendkívül magas rezgéssel bír és az angyali birodalmakhoz, a szellemi vezetőkhöz, a Mestertanítókhoz és a Krisztus-tudathoz kapcsolódik. Segít könnyedén megváltozott tudatállapotba kerülni és tudatosan az örök pillanatban élni. Spirituálisan: ez a kő elősegíti a belső és a külső utazást, a metafizikai képességeket és a mélységes meditációt. A tanzanit megnyitja a finomabb csakrákat a biomágneses köpenyen és összekapcsolódik a lélekcsillaggal, hogy elérhessük a spirituális fejlődés következő szintjét és rögzíthessük a fizikai síkon. Ez a kő összekapcsolódik az Akasa Krónikával és elősegíti a többdimenziós sejtgyógyítást és a karmikus gyógyítást is, így a lélek felkészülhet a felemelkedésre.

Pszichológiailag: a tanzanit segít meggyőződnünk valódi hivatásunkról és jótékonyan hat a túlhajszolt emberekre, kiegyensúlyozza az energiaingadozásokat és segít, hogy magunkra is szánjunk időt.

Érzelmileg: ez a kő orvosolja a depressziót és a szorongást, helyettük bizalommal és nyugalommal áraszt el. Ez a tökéletes kő a fej- szív dilemma megoldásához és megmutatja hogyan éljünk együtt érző szívvel és megvilágosodott elmével.

(Judy Hall Kristálybiblia)

 

3,900 Ft

1 készleten

További termékeim

Howlit marokkő nagy
1,200 Ft
Shungit kicsi marokkő
1,000 Ft
Narancskalcit nyers ásvány
1,000 Ft
Gazdagság Ereje karkötő – citrinekkel
11,800 Ft
Földelés nyakék
12,800 Ft
Aventurin nyers ásvány tömb 109 g
4,500 Ft
Szodalit nyers ásvány tömb 4
5,500 Ft
Szodalit nyers ásvány tömb 3
5,500 Ft