Shungit kicsi marokkő

Shungit marokkövek, méretük 1-1.5 cm közötti, színe és mintája eltérő lehet az egyes daraboknál a képen látottakétól. A kövek felülete csiszolt, fényes. Használhatod úgy, hogy magadnál tartod, vagy a lakás egy pontjára helyezed, de teheted éjjelre a párnád alá is, vagy az ágyad közelébe.

A shungit mélységesen földi és geopatogének ellen védelmet nyújtó kő, mely egyedül az észak-oroszországi Karéliában található meg. A legalább kétmillió éves shungit akkor alakult ki, amikor a szerves élet még nem született meg, jóllehet a szén alapú ásványok általában lebomlott szerves anyagból, például ősi erdőkből keletkeznek. Talán szerepe lehetett a földi élet kialakulásában. Felmerült az elmélet, hogy egy óriási meteorit csapódott a földbe, és így keletkezett a kráter, amiben később az Onyega-tó kialakult. Feltételezések szerint a zavaros tengerben mikroorganizmusok úszkálhattak és ez a tengerfenék lett a shungit lelőhelye. Annyit biztosan tudunk, hogy bár a tó erősen szennyezett, a belőle kiömlő vizet a shungitágy megtisztítja. Ezt a vizet évszázadok óta használják gyógyfürdőként.

A shungit gyakorlatilag a periódusos rendszer valamennyi ásványi anyagát tartalmazza. Egyedülálló keletkezésének köszönhetően lenyűgöző védelmező erővel rendelkezik. Ritka szén alapú ásványként fullerénekből, vagy más néven fullerén gömbökből (gömb alakú) vagy fullerén csövekből (hengeres) áll. Minden egyes apró, üreges fullerén gömb 20-500 szénatomot tartalmaz. A fullerének teszik lehetővé a nanotechnológiát, mivel kiváló geometrikus és elektromágneses vezetők és mégis kivédik az elektromágneses frekvenciájú kibocsátásokat.

Angol tudósok egy csoportja 1996-ban Nobel-díjat kapott a felfedezésért és az ásvány teljes potenciálját azóta is tudósok vizsgálják világszerte. Viseljünk shungitot, vagy tegyük az elektromágneses frekvenciájú sugárzás (EMF) forrására, például számítógépekre, mobiltelefonokra, hogy megóvhassuk az érzékeny emberi energiarendszereket a káros hatásuktól (a kő megtisztítja a frekvenciát).

Pszichológiai értelemben a shungit kisöpri a mentális vagy érzelmi szennyeződéseket, így friss minták alakulhatnak ki. Egyszersmind arra ösztönöz, hogy őrizzük meg a múlt bölcsességét, használjuk azt a jelenben egy új jövő megteremtése érdekében.

Fizikai szinten a shungit biológiailag aktív, életerősítő anyaggá teszi a vizet, míg ugyanakkor eltávolítja a káros mikroorganizmusokat és a szennyeződéseket. Kutatások igazolják, hogy a shungit felszív minden egészségre veszélyes anyagot, legyen az akár rovarirtó szer, szabadgyök, baktérium, vagy hasonló anyag, vagy akár EMF, mikrohullám és más kibocsátott rezgés. Erősíti a fizikai jólétet és nagy hatással van az immunrendszerre. Helyreállítja az érzelmi egyensúlyt, a stresszt hatékony energetikai töltéssé alakítja. A shungittal kezelt vizet hagyományosan naponta kétszer-háromszor fogyasztják a szabadgyökök és szennyeződések ellen, antibakteriális és vírusölő hatása miatt, valamint meghűlés és más betegségek tüneteinek enyhítésére. Az ágy mellé helyezett piramis formájú shungit orvosolja az inszomniát és a fejfájást és enyhíti a stressz élettani hatásait.

Gyógyhatása: a shungit hagyományos, általános gyógyító, emellett a történetek és a tudományos kutatások is azt igazolják, hogy ez a kő segíti a sejtek anyagcseréjét, jótékonyan hat a neurotranszmitterekre, az immunrendszerre, az emésztésre és a kiválasztás rendszerére, serkenti az enzimtermelődést és fájdalomcsillapító hatású. Méregtelenítő, antioxidáns, antibakteriális, gyulladáscsökkentő és antihisztamin hatású. A shungitvíz kezeli a torokfájást, az égést, a szív és érrendszer problémáit, a vér betegségeit, az allergiát, az asztmát, a gyomor zavarait, a diabéteszt, az ízületi gyulladást, az oszteoarthritiszt, a vese és a máj betegségeit, az epehólyag zavarait, az autoimmun betegségeket, a hasnyálmirigy-problémákat, az impotenciát és a krónikus kimerültség szindrómát.

Alkalmazása: tegyük a megfelelő helyre, viseljük, fogjuk a kezünkben, vagy alkossunk vele kristályrácsot, különösen EMF-frekvenciák jelenlétében. Naponta több alkalommal igyunk aktivált shungitvizet. A shungitot legalább 48 órára merítsük vízbe, hogy terápiás céllal aktiváljuk a vizet.
Megjegyzés: a shungit gyorsan magába szívja a negatív energiát és a szennyezőanyagokat, így rendszeresen meg kell tisztítani és a napra téve feltölteni.

1,000 Ft

54 készleten

További termékeim

“Babaváró” karkötő akvamarinnal
12,800 Ft
“Babaváró” karkötő egy angyallal
7,700 Ft
“Babaváró” karkötő két angyallal
7,700 Ft
“Babaváró” karkötő – angelittel és rózsakvarccal
8,800 Ft
“Babaváró” karkötő – angelittel
8,400 Ft
“Babaváró” karkötő
8,400 Ft
Plejádi energiában készült karkötő szodalittal
5,500 Ft
Plejádi energiában készült karkötő akvamarinnal 4
8,500 Ft